Van Brunsbüttel naar Rendsburg, zaterdag 21 juni
Door: Margreet
Blijf op de hoogte en volg Peter en Margreet
23 Juni 2008 | Duitsland, Rendsburg
Zaterdag hebben we weer een schitterend tochtje. We varen om 8:15 uur uit Brunsbüttel weg. Er staat wat wind en het eerste stuk kunnen we de fok er nog even bijzetten. Na een uurtje draait de wind echter zo dat we hem te veel tegen krijgen. Het Kieler Kanaal is een mooi kanaal met mooie oevers, veel pontjes, en grote bruggen. Het wordt een mooie tocht. Op het moment dat we afslaan richting Rendsburg trekt de wind echter behoorlijk aan. We varen door naar het verste haventje 'Riverside' en besluiten hier aan te leggen.
24 Juni 2008 - 06:41
Carin:
Hoi Peet en Margreet,
Ben op m'n werk en laat even trots jullie foto's aan mijn collega's zien.
Het weer ziet er goed uit!
tot schrijfs!!!
carin -
24 Juni 2008 - 10:10
H&M:
Oooooooh; we zijn gewoon jaloers! Wat ziet dat er allemaal prachtig uit! Vandaag 3 weken getrouwd: gefeliciteerd! Nog heeeeel veel plezier & liefs,
Hermien & Marc -
25 Juni 2008 - 12:16
Marije Weeder:
Gefeliciteerd met jullie huwelijk!! Gaaf zo'n zeiltocht. De foto's zijn er super uit! Geniet ervan!
Groetjes Marije, Nick, Mike en Tesse -
26 Juni 2008 - 08:05
Rian:
He tortelduifjes ! Proficiat met jullie huwelijk. Wat een prachtige manier om je huwelijksreis door te brengen, in het huwelijksbootje stappen is wel erg letterlijk genomen zo. Wens jullie behouden vaart en hopelijk tot snel ziens. Dikke knuffel, Rian -
27 Juni 2008 - 18:22
De Deusjes:
Ha die Margreet en Peter,
We bedachten ons net dat jullie nog geen maand getrouwd zijn en nog heerlijk 2 maanden voor de boeg hebben op de boot. Ik was even verbaasd toen ik de punaise midden in Duitsland zag staan. Kun je in zo'n breed kanaal meestal ook nog zeilen of dat niet?
Nog heel veel zeilkilometers en veel plezier toegewenst.
Groetjes!