Weer bezoek aan boord :)
Door: Margreet
Blijf op de hoogte en volg Peter en Margreet
26 Juli 2008 | Denemarken, Kopenhagen
Nadat we van Ebeltoft naar Odden zijn gezeild komt de familie Belderink een paar daagjes bij ons op de boot. Nienke, Patrick en hun drie kinderen; Ties, Maud en Ole hebben eerst een paar daagjes Legoland bezocht en komen nu gezellig langs. In Odden, een vissersplaatsje in het noordwesten van Sjeeland, liggen we afgemeerd aan de kade. Het is opeens gezellig druk aan boord en ’s avonds zitten we lekker met z’n allen aan de bbq.
De volgende dag loopt de haven al weer snel leeg. De meeste zeilers vertrekken vroeg en omdat wij een beetje ingebouwd liggen komt dit goed uit. Rond half 11 zetten we koers naar Hundested. Er staat weinig wind en dat wat er staat komt recht van achter. De beloofde zon blijft een beetje achterwege, maar het is beslist niet koud. Mooi op tijd varen we Hundested binnen. Na even een goede kop koffie op het terras pakt de familie Belderink de veerboot terug naar Odden. Hartelijk dank voor deze gezellige dagen!
De volgende dag besluiten we direct door te varen naar Helsingor (ligt tegenover het Zweedse Helsingborg). De wind is nu pal tegen, dus dat wordt motoren. We komen vroeg aan in de grote haven en kijken uit op kasteel Kronborg. Dit is het kasteel waar Shakespeare’s Hamlet zich afspeelt. Vanaf een afstandje valt het me een beetje tegen, maar als we later het kasteel gaan bezoeken is het erg indrukwekkend. Het weer is nu ook fantastisch….. echt vakantie!
27 Juli 2008 - 12:35
Pa & Ma Bosma.:
De nieuwste foto's bekeken. Zo blijven we op de hoogte van jullie mooie reis.Hou het mooie weer maar goed vast ,dat is dubbel genieten. Groetjes veel liefs Pa & Ma. -
29 Juli 2008 - 09:03
Anaconda:
Hoi Margreet en Peter,
Hartstikke leuk jullie weer gezien te hebben in Kopenhagen. Leuk he, zo'n muziek op de rondvaartboot. We waren gisteren weer in jullie haven, maar de boot was weg.
Ik heb gezien dat je foto's gemaakt hebt. Zou je die s.v.p. willen opsturen? mariaschellekens@gmail.com
Ben benieuwd wanneer we jullie weer tegenkomen, wij hebben de wite wijn koud.
Maria en Lex. -
29 Juli 2008 - 11:57
H&M:
Nog steeds genieten zo te zien; ga zo door! En gefeliciteerd met jullie 8 weken oude/jonge huwelijk!
weer veel liefs van ons alledrie,
H&M&O -
29 Juli 2008 - 18:57
Theo En Leny Schaap:
We hebben ook jullie kaart ontvangen, waarvoor heel veel dank. Prachtige foto! We wensen jullie veel geluk en een mooie huwelijksreis. Zo te zien aan de foto's komt dat wel goed! Veel liefs van (tante) Leny en (oom) Theo uit Sneek -
29 Juli 2008 - 20:11
Carin En Rene &kids:
Hoi Peet en Margreet
Even alles weer gelezen, leuke belevenissen allemaal. Wij zijn inmiddels gezond weer terug uit de States en zijn onze jetlag aan het verwerken. We hopen nog op vele verhalen van jullie en als jullie terug zijn dan kunnen jullie onze verhalen aanhoren!!!!!
Jullie hebben nu wel mooi weer!