Toch huwelijksfoto's - Reisverslag uit Norderney, Duitsland van Peter en Margreet - WaarBenJij.nu Toch huwelijksfoto's - Reisverslag uit Norderney, Duitsland van Peter en Margreet - WaarBenJij.nu

Toch huwelijksfoto's

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Peter en Margreet

15 Juni 2008 | Duitsland, Norderney

Op verzoek gaan we toch een paar foto's van ons huwelijk op ons weblog plaatsen.

Reis:
We liggen nog verwaaid op Norderney. Zoals het er nu uit ziet zeilen we dinsdag verder naar Cuxhaven. Er wordt ZW 4 voorspeld. Als we een uur voor hoogwater hier vertrekken hebben we helemaal stroom mee; dit houdt in dat we rond half 11 's ochtends moeten vertrekken, wat ook een prettig tijdstip is. We verwachten er zo'n 9 uur over te varen.

• 15 Juni 2008 - 18:58

Suzanna En Emiel:

hallo Margreet en Peter,

Leuk om de foto's te bekijken op jullie reis naar Denemarken. Wij gaan jullie zeker volgen op de weblog. Geniet lekker van jullie reis.

Groetjes van Suzanna en Emiel

• 16 Juni 2008 - 20:13

Adeline:

Mooi om steeds even terug te blikken op 3 juni! wij vonden het een prachtige dag en ik had het (na de bruiloft) volgens mij nog niet gezegd maar het was een hele eer om getuige te mogen zijn. Dank jullie wel! Op Vlieland maakte het toch ook wel extra bijzonder he?
    Hier is het steeds een beetje afwisselend weer; dan weer zonnig dan weer regenachtig. Hopelijk hebben jullie vandaag een goede "overtocht" gehad! Neem nog maar lekker een rose-tje binnenkort en denk nog even terug aan Vlieland....
    Groetjes van ons.

• 23 Juni 2008 - 06:16

Henneke:

Hallo Margreet en Peter,
    Nog van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Je zag er prachtig uit Margreet.
    Nog een hele fijne reis.
    groetjes van Henneke Klerks